Ex-speler die vroeger door LA-fans werd uitgejouwd moet LeBron en Lakers aan titel helpen
Redactie
| 0 reacties

Dwight Howard keert na zes jaar terug naar LA Lakers

Ex-speler die vroeger door LA-fans werd uitgejouwd moet LeBron en Lakers aan titel helpen
Foto: © photonews

Het is nog ruim een maand voor de start van de voorbereiding in de NBA en er is nog een opvallende transfer te melden. Dwight Howard keert terug naar de LA Lakers. De 33-jarige center speelde al eens voor de Lakers in 2012-2013 en gaat dat nu opnieuw doen.

De Lakers waren nog op zoek voor een vervanger voor DeMarcus Cousins. Het is toch opmerkelijk dat ze in hun zoektocht bij Howard zijn uitgekomen. Nadat hij in 2013 afscheid nam van de Lakers, ging hij in Houston aan een minder hoog salaris spelen.

VERGUISDE SPELER KOMT WEER THUIS

Dat namen de fans hem kwalijk. Wanneer hij het opnam tegen zijn ex-club in het Staples Center, werd Howard telkens op boegeroep getrakteerd. Ze zullen hem nu dus toch weer in de armen moeten sluiten. LA droomt ervan de glorie van weleer nog eens te herbeleven. Daarom haalde het vorig jaar LeBron James binnen, maar de ploeg miste de play-offs.

Komend seizoen moet dus een pak beter worden, onder andere door James beter te omringen. Howard brengt alvast een dosis ervaring mee. Zijn acht jaar bij Orlando Magic was zijn beste periode. Nadien speelde hij achtereenvolgens voor LA Lakers, Houston Rockets, Atlanta Hawks, Charlotte Hornets en Washington Wizards.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws