Ploeg van Brian Lynch viert na verlenging, Aalstar trekt goede start door
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Limburg en Aalstar boeken zeges op tweede speeldag Euromillions League

Ploeg van Brian Lynch viert na verlenging, Aalstar trekt goede start door

De eerste wedstrijden van de tweede speeldag zijn afgewerkt en het was duidelijk het meest spannend in Limburg. Daar kwam er zelfs een verlenging aan te pas en mocht de thuisploeg uiteindelijk zegevieren. Aalst heeft al twee zeges beet na een triomf in Charleroi.

Jared-Wilson Frame (Limburg) gooide de driepunters vlotjes binnen. Net als Jonathan Augustin-Fairell (Brussels) nam hij zijn ploeg op sleeptouw. Beiden eindigden met 26 punten, maar het belangrijkste was uiteraard welke cijfers hun teams konden voorleggen. Brussels leidde bij de rust met 41-44. Na de reguliere speeltijd was het 86-86.

Een verlenging moest de winnaar van de partij bijgevolg aanduiden. Limburg slaagde er toch in om een kloofje te slaan. In zo'n verlenging is het altijd moeilijk om dan nog het gat te dichten. De troepen van Brian Lynch boekten hun eerste zege met 104-99.

AALST SLAAT TOE IN DERDE KWART

Charleroi was vroeger een grootmacht in de Belgische competitie, maar start met weinig verwachtingen aan het nieuwe seizoen. Het werd ook meteen met de neus op de feiten gedrukt. Bij de rust kon het nog alle kanten uit (44-47). Aalst drukte door en won het derde kwart met zes punten verschil. Dat zorgde voor 77-85 aan het eind. Ivan Maras was topschutter met 23 punten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws