Alles is anders in Vegas: Meesseman nog lang niet zeker van WNBA-finale
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Meesseman en Washington leiden nog met 2-1 na pandoering in Vegas

Alles is anders in Vegas: Meesseman nog lang niet zeker van WNBA-finale
Foto: © photonews

Als Belgische de WNBA winnen: het zou prachtig zijn als Emma Meesseman dat kan klaarspelen bij de Washington Mystics. Haar team heeft nog altijd de beste kaarten om de finale te halen, maar de buit is zeker nog niet binnen. In de derde wedstrijd tegen Las Vegas ging Washington onderuit.

De Mystics hadden nochtans de eerste twee wedstrijden uit de serie in eigen huis gewonnen. Nog één keer winnen en het ticket voor de finale is binnen. In Las Vegas bleek het echter een heel ander verhaal. Bij de rust stond het al 47-37.

Meesseman was goed voor 6 punten, 8 rebounds en 3 assists. Dat was niet voldoende om Washington voor de nederlaag te behoeden. Vooral het ruime verschil zal de ploeg uit de hoofdstad toch wel zorgen baren. Uiteindelijk haalde Las Vegas het vlotjes met 92-75.

CONNECTICUT WACHT IN FINALE

Dinsdag staat de vierde wedstrijd tussen Las Vegas en Washington op het menu. Maakt Washington het ook dan niet af, dan speelt het donderdag in eigen huis de beslissende partij. Inmiddels is wel al zeker wie de tegenstander is in een eventuele finale. Connecticut Sun vervolledigde de 'sweep' door in LA te gaan winnen met 56-78 en won zijn serie tegen de Sparks dus met 3-0.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws