Antwerp Giants voor start Champions League-campagne: "Willen minstens overwinteren"
Redactie
| 0 reacties

Hans Vanwijn is voorzichtig ambitieus voor aanvang van de Champions League

Antwerp Giants voor start Champions League-campagne: "Willen minstens overwinteren"
Foto: © photonews

Bekerwinnaar Telenet Giants Antwerp begint vanavond in Spanje aan de Champions League. De Giants zijn opnieuw ambitieus. Antwerp neemt het om 20u30 op tegen Burgos.

“Er wacht ons een heksenketel van negenduizend toeschouwers”, vertelde Power-forward Hans Vanwijn aan Het Nieuwsblad. “Het is ook een team dat serieus geïnvesteerd heeft om goed voor de dag te komen in de Champions League.”Onder meer ex-NBA-speler Earl Clark zit in de selectie.”

“Vorig jaar beleefden we een sprookje met als kers op de taart de kwalificatie voor de Final Four die we dan nog in het Sportpaleis konden afwerken. We hebben nu veel nieuwe en jonge spelers. Er is kwaliteit, maar onze ambitie is hetzelfde.”

“We moeten de twee laatste plaatsen in de groep vermijden en mikken op de vijfde en zesde plek. Dan overwinteren we in de FIBA Europe Cup. De top vier halen en zoals vorig jaar opnieuw een plaats in de 1/8ste finales van het kampioenenbal afdwingen? We gaan dat proberen maar met opnieuw onder meer AEK Athene, Hapoel Jeruzalem, Pau-Orthez en Banvit Bandirma in de groep wordt dat niet evident.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws