๐ŸŽฅ Sixers winnen eerste topper in het Oosten, vijftiger (!) van Irving volstaat niet voor Nets

๐ŸŽฅ Sixers winnen eerste topper in het Oosten, vijftiger (!) van Irving volstaat niet voor Nets

Na de eerste twee duels die dinsdag reeds op het programma stonden, hebben de meeste teams woensdagnacht hun eerste competitiematch gespeeld. Daarbij viel vooral de overwinning van Philadelphia en het scorend vermogen van Brooklyn-speler Kyrie Irving op.

Philadelphia en Boston zullen zeker bij de betere teams behoren in de Eastern Conference en stonden meteen tegenover mekaar. De Celtics wonnen wel het eerste kwart, maar nadien namen de 76ers vlot de bovenhand. Ben Simmons werd topscoorder bij Philly met 24 punten. Philadelphia won met 107-93.

De beste individuele prestatie van de avond kwam ongetwijfeld op naam van Kyrie Irving, die Boston inruilde voor Brooklyn. Bij zijn debuut tegen Minnesota scoorde de point guard liefst 50 punten. Uiteindelijk lachten de bezoekers wel het laatst. Bij 126-127 gleed Irving weg. Hij kon nadien nog wel een schot afvuren, maar stuitte op de ring.

In het Westen was het uitkijken naar de wedstrijd van Utah, toch ook een ploeg waar veel van verwacht wordt. Het had het niet onder de markt met de bezoekers van Oklahoma. OKC leidde na drie kwarts nog met 68-74. Een sterke Mitchell Donovan (32 punten) leidde Utah alsnog naar winst met 100-95.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws