Sterke LeBron sleurt de LA Lakers voorbij Utah, Nuggets winnen na een spektakelstuk

Arjen T'Sjoen
| 0 reacties
Sterke LeBron sleurt de LA Lakers voorbij Utah, Nuggets winnen na een spektakelstuk
Foto: © photonews

Het was een bijzonder drukke vrijdagnacht in de NBA want er stonden liefst 9 wedstrijden op het programma. LeBron speelde met de LA Lakers thuis tegen Utah Jazz.

In de eerste twaalf minuten van de wedstrijden mochten de LA Lakers voornamelijk een ontketende Anthony Davis danken. De topaanwinst was zo goed als overal in betrokken en loodste de Lakers naar een 24-17 voorsprong. Nadien was het aan LeBron die met 32 punten de Lakers helemaal over de streep trok. Utah deed met een sterke Donovan Mitchell alles wat het kon, maar keerde niet meer terug: 95-86.

Sacramento Kings-Portland Trail Blazers 112-122

Portland wil uiteraard zeggen: Damien Lillard. Het rugnummer 0 van de Trail Blazers was opnieuw niet te stoppen en maakte liefst 35 punten, aangevuld met 5 rebounds en 5 assists. Hoewel de Kings in het diepe slot nog een stuk terug kwamen won Portland met een mooie voorsprong.

Denver Nuggets-Phoenix Suns 108-107

Wat een spanning in Denver gisterenavond! Na vier erg gelijkopgaande quarters was de stand nog compleet in evenwicht: 95-95. Booker en Kaminsky leken met een reeks goede worpen zelfs de Suns nog de overwinning te bezorgen, maar Jamal Murray trok in het slot de Nuggets over de streep en bezorgde hen een nipte zege. 

Memphis Grizzlies-Chicago Bulls 102-110

Spannend is het eigenlijk overal al geweest dit seizoen en dat was ook in Memphis het geval. De Bulls mochten uiteindelijk vooral Zach LaVine danken die liefst 37 punten maakte. Megatalent Ja Morant leek in het slot de wedstrijd nog spannend te maken met de 102-106, maar de Bulls maakten het uiteindelijk met 102-110 af. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws