LeBron trekt showdown met Doncic naar zich toe in verlenging, Houston en Utah gaan onderuit
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

LeBron James loodst LA Lakers met 39 punten naar winst in verlenging

LeBron trekt showdown met Doncic naar zich toe in verlenging, Houston en Utah gaan onderuit
Foto: © photonews

'King James' heeft nog eens van zich doen spreken. Hij en Mavs-speler Luka Doncic wisten in Dallas de schijnwerpers naar zich toe te trekken. Beiden waren ze goed voor een triple-double. In de verlenging loodste James de Lakers naar winst.

Dallas - LA Lakers was goed voor heel wat spektakel, met aan beide zijden een sterspeler die de show verzorgde. Dallas begon met een voorsprong van elf punten aan het laatste kwart en leek dus af te stevenen op de overwinning. Niets was minder waar: de bom van Green in de slotseconde maakte er 103-103 van.

Dat kwam Dallas nooit meer te boven. In de verlenging kwam de thuisploeg er niet meer aan te pas. Voor LeBron James was het een koud kunstje om vervolgens de zege binnen te halen voor de Lakers. Het werd 110-119. James eindigde met 39 punten, Doncic kwam uit op 31 eenheden.

KRAKER IN SACRAMENTO

Naast de Lakers kwamen er nog ploegen met grote ambities in actie. Houston en Utah lieten zich verrassen. De Rockets moesten het onderspit delven in Brooklyn (123-116), terwijl Utah Jazz nipt verloor in Sacramento met 102-101. Er waren wel overwinningen voor Milwaukee en Boston.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws