Golden State kan niet winnen zonder Curry, Thompson en Green, Philadelphia blijft ongeslagen
Arjen T'Sjoen
| 0 reacties

Golden State kan niet winnen zonder Curry, Thompson en Green, Philadelphia blijft ongeslagen Golden State kan niet winnen zonder Curry, Thompson en Green, Philadelphia blijft ongeslagen

Golden State kan niet winnen zonder Curry, Thompson en Green, Philadelphia blijft ongeslagen

Zaterdagnacht stonden er opnieuw heel wat wedstrijden in de NBA op het programma. De gehavende Golden State Warriors en de Philadelphia 76ers kwamen in actie.

GSW in de problemen

De Golden State Warriors namen het zonder Curry, Green en Thompson op tegen de Charlotte Hornets. GSW speelde best een redelijke partij en won het eerste quarter, maar na de rust ging het mis. Bacon en Rozier kwamen meer en meer in hun spel en loodssten de Hornets nog naar de zege. 87-93 was de eindstand.

Philadelphia wint na thriller

De 76ers zijn nog ongeslagen na zeges tegen Boston, Detroit, Atlanta en Minnesota. Zondagnacht gingen ze op bezoek bij de Portland Trail Blazers, zonder de geschorste Joel Embiid. De eerste twee quarters gingen zelfs naar de Trail Blazers met 32-27 en 36-30, maar na de pauze kwam de ommekeer. Onder impuls van Horford, Harris en Simmons won Philadelphia nog met 128-129. Ze blijven zo ongeslagen op kop in de Eastern Conference.

Toronto onderuit bij de Bucks

Na alle uitgaande transfers is het nog niet het seizoen van Toronto. Tegen Milwaukee gaf de landskampioen eigenlijk in het eerste quarter de wedstrijd al uit handen (36-17). Nadien kwam Toronto nog wel wat terug, maar ze kwamen nooit meer in de buurt van de Bucks. Giannis Antetokounmpo was uiteraard weer de grote man met 36 punten.

Andere uitslagen:

Detroit Pistons-Brooklyn Nets 113-109

Orlando Magic-Denver Nuggets 87-91

Memphis Grizzlies-Phoenix Suns 105-114

Washington Wizards-Minnesota Timberwolves 109-131

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws