Golden State kan eindelijk nog eens winnen, Harden opnieuw goed voor 44(!) punten

Redactie
| 0 reacties
Golden State kan eindelijk nog eens winnen, Harden opnieuw goed voor 44(!) punten
Foto: © photonews

Zaterdagnacht stonden er opnieuw heel wat wedstrijden in de NBA op het programma. De gehavende Golden State Warriors gingen tegen de Trail Blazers op zoek naar eerherstel. De Houston Rockets trokken naar Memphis.

Golden State kan nog eens winnen

Na nederlagen tegen Phoenix, San Antonio en Charlotte was het de hoogste tijd voor de Warrios om nog eens te winnen. Ze namen het thuis op tegen de Portland Trail Blazers dat rekende op hun sterspeler en guard Damian Lillard.

Golden State was scherp en haalde de eerste quarter binnen met 34-32. Nadien zakte het tempo wat waardoor de Trail Blazers uiteindelijk met een voorsprong van 3 punten de rust in mochten. Na de pauze waren de Warriors de betere ploeg en onder impuls van Ky Bowman en Eric Paschall haalden ze de overwinning binnen (127-118). Lillard was met 39 punten wel de beste schutter van de wedstrijd.

Harden met bijna de helft van de punten

In Memphis stond er maandagnacht geen maat op James Harden. Net zoals de voorbije weken speelde hij op een bijzonder hoog niveau en was hij goed voor 44 punten, 10 rebounds en 6 assists. Houston won de wedstrijd met 100-107 waardoor Harden dus goed was voor liefst 41% van de punten van zijn team.

Andere uitslagen:

Washington Wizards-Detroit Pistons 115-99

Brooklyn Nets-New Orleans Pelicans 135-125

Minnesota Timberwolves-Milwaukee Bucks 106-134

Phoenix Suns-Philadelphia 76ers 114-109 (Lees er HIER meer over)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws