Giannis en Harden tonen hun klasse en leiden Milwaukee en Houston naar winst in aantrekkelijke affiches
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Antetokounmpo en Harden van goudwaarde voor respectievelijk Milwaukee en Houston

Giannis en Harden tonen hun klasse en leiden Milwaukee en Houston naar winst in aantrekkelijke affiches
Foto: © photonews

De sterspelers die het beste van zichzelf geven, beter dan dat wordt het niet in de NBA. En er stonden wel enkele mooie affiches op het programma die hiertoe een opportuniteit boden. Giannis Antetokounmpo en James Harden waren van goudwaarde voor respectievelijk Milwaukee en Houston.

Het was in het bijzonder uitkijken naar de topper tussen LA Clippers en Milwaukee Bucks. Guard Lou Williams en center Montrezl Harrell deden het voortreffelijk bij LA met elk 34 punten. Alleen deed Antetokounmpo het op individueel vlak nog beter met zijn 38 punten. Het bleek ook voldoende om Milwaukee naar winst te stuwen. De Bucks bouwden een ruime voorsprong uit en hielden stand: 124-129.

WARRIORS ONTHOOFD

Houston kon endelijk Golden State er eens van langs geven. Dat was de voorbije jaren een stuk moeilijker. Door het vertrek van Durant en blessures bij Curry, Thompson en Green zijn de Warriors echter compleet onthoofd. James Harden kroop in de rol van uitblinker met 36 punten. Houston domineerde doorlopend en won met 129-112.

Dan was er nog de ontmoeting tussen Utah en Philadelphia die in het oog sprong, op papier twee steengoede ploegen. Ze hielden het ook erg spannend. Mitchell was opnieuw een sterkhouder bij Utah, maar vergat in het slot bij 106-102 zijn vrijworpen om te zetten. De jumper van Richardson zorgde nog voor 106-104, maar verder geraakte Philly niet.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws