Antwerp Giants behoudt perfect parcours, coach wordt uitgesloten

Dante Bellon
| 0 reacties
Antwerp Giants behoudt perfect parcours, coach wordt uitgesloten
Foto: © photonews

Antwerp Giants won ook de vierde wedstrijd van het seizoen in de EuroMillions Basketball League. In eigen huis versloegen de Antwerpenaren Okapi Aalstar. Coach Huffman werd naar de kleedkamers verwezen.

Het was alles behalve een makkelijke avond voor de Giants. Okapi Aalstar was niet naar Antwerpen gekomen met de intensiteit met zich te laten sollen. Al was dat vooral te merken in het tweede en derde kwart. Toen was het een constant haasje-over tussen beide clubs tot coach Huffman van Aalst van het parket moest met een uitsluiting. 

Na een eerste technische fout voor aanhoudend protest kwam hij het terrein op en maakte hij gebaren waardoor meteen een tweede technische en de uitsluiting volgde. Aalst kon nog even een vuist maken, maar was te aangedaan door de situatie waardoor de Giants afstand konden nemen in quarter vier: 81-69.

Voor Luik blijft het een benarde situatie. Na eerdere perikelen rond financiële problemen waardoor het geen buitenlanders mocht opstellen, dan weer wel en uiteindelijk toch weer niet, kon de club ook haar zesde wedstrijd van het seizoen niet winnen. Tegen Brussels verloren de Luikenaren met 66-87.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws