NBA-speler van Miami Heat krijgt beroerte na overdosis
Dante Bellon
| 0 reacties

Dion Waiters van Miami Heat krijgt beroerte na overdosis

NBA-speler van Miami Heat krijgt beroerte na overdosis

Opschudding in de NBA dit weekend. Bij Miami Heat ontbrak Dion Waiters officieel door ziekte, maar een journalist zocht verder en kwam tot vrij droevig nieuws.

De Miami Heat verloren vrijdagnacht van de Los Angeles Lakers en deden dat zonder één specifieke speler, namelijk Dion Waiters. De 27-jarige Amerikaan werd dit seizoen al geschorst omdat hij zich niet kon gedragen en speelde tot nu toe nog geen enkele minuut. Maar nu was de reden voor zijn afwezigheid iets erger. 

Officieel was de reden dat hij ziek was voor de wedstrijd tegen LeBron James, maar radiojournalist Andy Slater ging op zoek naar het verhaal en kwam tot een andere constatatie. De Amerikaanse spelverdeler zou flauwgevallen zijn op het vliegtuig. Een overdosis "gummies" -wordt gezegd- wat snoepjes kunnen zijn, maar ook een overdosis wiet kan zijn. Hij zou een beroerte gekregen hebben en in het ziekenhuis liggen. 

Waiters is momenteel aan zijn achtste seizoen in de NBA bezig. Sinds 2016 speelt hij voor Miami Heat, dat hem overnam van OKC Thunder. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws