LA Clippers kan opnieuw rekenen op superster in Houston
Dante Bellon
| 0 reacties

LA Clippers kan opnieuw rekenen op superster Paul George in Houston

LA Clippers kan opnieuw rekenen op superster in Houston
Foto: © SC

Afgelopen zomer werd hij samen met Kawhi Leonard binnengehaald als de grote ster van het vernieuwd LA Clippers. Tot nu toe heeft Los Angeles nog niet kunnen genieten van Paul George. Maar daar komt snel verandering in.

Dinsdagnacht stond er in de NBA de wedstrijd tussen de LA Clippers en kampioen Toronto Raptors op het programma. Een blij weerzien voor Kawhi Leonard, die vorig seizoen nog de titel won met Toronto, met zijn ex-ploegmaats. Kers op de taart: De Clippers wonnen de wedstrijd met 98-88, maar Leonard was niet de ster die hij vorig seizoen was. 

Voordeel voor de club uit Los Angeles is dat ze snel weer op hun andere superster Paul George kunnen rekenen. Afgelopen zomer onderging George een schouderoperatie waardoor hij de eerste twee weken miste van het NBA-seizoen. Maar nu is hij helemaal klaar om weer te schitteren op het parket. 

Door het ontbreken van Kawhi Leonard in de volgende twee wedstrijden tegen Houston en New Orleans, is de kans groot dat PG13 zijn debuut zal maken in het shirt van de Clippers.

Tot 2017 speelde Paul George voor Indiana Pacers, dat hij inruilde voor Oklahoma City Thunder. Daar speelde hij twee jaar. Hij vertrok samen met Russell Westbrook. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws