Antwerp Giants kunnen virtuele leiderspositie verstevigen, Oostende en Limburg vechten om plek één

Dante Bellon
| 0 reacties
Antwerp Giants kunnen virtuele leiderspositie verstevigen, Oostende en Limburg vechten om plek één

Vrijdagavond start de negende speeldag in de EuroMillions Basketball League. Mechelen wacht lastige trip, Giants en Oostende kunnen leiderspositie verstevigen.

Dit weekend is de EuroMillions Basketball League toe aan de negende speeldag. De voorlaatste van de twee groepen vooraleer de tien clubs samenkomen. 

Vrijdagavond staan er twee wedstrijden op het programma. Leuven Bears ontvangt in de eigen Sportoase Antwerp Giants. Leuven heeft de laatste twee wedstrijden gewonnen en is goed op dreef, net als hun tegenstander uit Antwerpen. Zij hebben hun eerste vier wedstrijden in de competitie gewonnen en willen de lijn verder trekken. In de Champions League verloren de Giants woensdag in Wloclawek (Polen). Deze wedstrijd is live te volgen op Play Sports en Proximus Sports. 

In groep B ontvangt Limburg United Kangoeroes Mechelen. De Hasselaars staan samen met Filou Oostende aan kop in hun groep. Mits de zege komen ze opnieuw aan de leiding. Kangoeroes kende een matige seizoensstart en staat derde in groep B met drie gewonnen en vier verloren wedstrijden.

Zaterdag ontvangt Filou Oostende laatste in de stand Luik. De Luikenaars konden op zeven wedstrijden nog geen enkele keer winnen. In groep A staat dan weer de wedstrijd tussen Bergen en Aalst op het programma, de twee verrassingen van dit seizoen. 

Alle wedstrijden zijn live te volgen via embl.tv

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws