Giannis heerst in eigen Milwaukee en strandt op zucht van veertiger, Holiday verpest debuut van George
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Antetokounmpo stuwt Milwaukee naar achtste zege van het seizoen

Giannis heerst in eigen Milwaukee en strandt op zucht van veertiger, Holiday verpest debuut van George
Foto: © photonews

Bij enkele topteams in de NBA vielen er opnieuw glansprestaties te noteren van hun sterspeler. Al volstond dat niet altijd voor de zege. Bij Milwaukee wel, want het haalde het zoals verwacht van Chicago. De Clippers daarentegen maakten een uitschuiver in New Orleans.

De MVP uit de reguliere competitie van vorig jaar heeft ook dit seizoen al zijn waarde bewezen. Giannis Antetokounmpo was tegen Chicago goed voor maar liefst 38 punten. Hij deed er nog eens 16 rebounds bovenop. Ook Bledsoe speelde goed en scoorde 31 punten. De Bulls verweerden zich wel kranig in de eerste helft, maar Milwaukee maakte het verschil in het derde kwart. Het werd 124-116.

COMEBACK VAN DENVER

Net als Milwaukee boekte ook Denver zijn achtste overwinning in elf wedstrijden. Zoals dat wel vaker het geval is, deden de Nuggets wel vooral een beroep op een goed collectief. Alleszins toch in de tweede helft. Zo konden ze een achtsterstand van 16 punten uitwissen en alsnog zegevieren met 101-93.

Paul George keerde terug uit blessure en maakte zijn debuut bij de LA Clippers. De ex-speler van Oklahoma was met 33 punten meteen op de afspraak. Enig probleem: Holiday deed het bij de Pelicans nog beter met 36 eenheden. New Orleans won met 132-127. De Clippers hadden zeker gehoopt om na 12 wedstrijden een beter bilan te kunnen voorleggen. Ze moeten het voorlopig doen met zeven zeges.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws