Antwerp Giants nog altijd ongeslagen, ook Limburg blijft het goed doen

Antwerp Giants nog altijd ongeslagen, ook Limburg blijft het goed doen
Foto: © photonews

Na de finaleplaats van de twee vorige jaren wil Antwerp ook dit seizoen een rol van betekenis spelen en het heeft er alle schijn van dat de Giants daar in zullen slagen. Na zes wedstrijden heeft het in de Belgische competitie nog geen enkele keer verloren.

Daar veranderde de verplaatsing naar Leuven niets aan. De thuisploeg hield na het eerste kwart wel nog gelijke tred (21-21). Er leek zelfs een stunt in te zitten voor de troepen van Casteels toen de bommen van Robertson voor 44-36 zorgden. 

TWINTIGER VAN VANWIJN

Donkor en Kesteloot antwoordden in het derde kwart van achter de driepuntlijn. Via Dudzinski, Rupnic en Vanwijn ging het dan naar 57-63. Die laatste kon het meest zijn stempel drukken en rondde uiteindelijk de kaap van de twintig punten. Onder zijn impuls liep Antwerp uit naar 68-77. Met 77-94 kwam er nog een ruime score op het bord.

Geen grote kloof aan het einde van de wedstrijd tussen Limburg en Mechelen. Limburg leek op een gegeven moment wel comfortabel te leiden, maar de bezoekers pakten nog uit met een ferme eindsprint. Het volstond niet om nog erop en erover te gaan. Limburg haalde het met 73-69 en blijft bovenin meedraaien in poule B.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws