๐ŸŽฅ James Harden gaat bij Houston helemaal los, ook Milwaukee en Clippers domineren

Dat er wel degelijk een groot verschil kan zijn tussen de topploegen en de andere teams in de NBA, werd zaterdagnacht fijntjes gedemonstreerd. Milwaukee en Houston wonnen vlot buitenshuis. De grootste demonstratie kwam echter van de LA Clippers.

En dan zeker van Paul George, die ook in zijn eerste thuiswedstrijd voor zijn nieuwe ploeg goed bij schot was met 37 punten. De Clippers stonden op geen enkel moment in deze wedstrijd op achterstand. In de tweede helft was het hek helemaal van de dam. Atlanta kreeg bijna vijftig(!) punten aan de broek. Het werd 150-101, een score om u tegen te zeggen.

Ook de overwinning van Milwaukee mocht gezien worden. Bij Indiana, toch een ploeg dat de meerderheid van zijn matchen al gewonnen heeft, bouwden de Bucks in de eerste helft al een geruststellende voorsprong uit. De thuisploeg reageerde nog wel, maar de slotfase was dan weer voor Milwaukee. Eindstand: 83-102.

BIJNA VIJFTIGER VOOR HARDEN

Houston trok naar Minnesota en die twee ploegen bleven nek-aan-nek in de eerste helft. Na de pauze was het een heel ander spelbeeld. James Harden ging helemaal los en liet zijn team op een dominante wijze basketten. Harden scoorde in totaal maar liefst 49 punten. Houston won met 105-125.