🎥 LeBron James en Anthony Davis leiden LA Lakers naar vijfde overwinning op rij
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Opnieuw hoofdrol voor James en Davis bij de Lakers

🎥 LeBron James en Anthony Davis leiden LA Lakers naar vijfde overwinning op rij
Foto: © photonews

Het is inmiddels het gekende recept bij de LA Lakers: een hoofdrol voor LeBron James en Anthony Davis, ook deze keer mondde het uit in een overwinning. Al zorgde Oklahoma wel voor de nodige weerstand. James is nu de eerste speler in de geschiedenis met een triple-double tegen dertig teams.

Dit seizoen gaat James van de ene triple-double naar de andere en ook tegen OKC was het opnieuw prijs. James was goed voor 25 punten, 11 rebounds en 10 assists. Davis schitterde eveneens op offensief vlak met 34 punten. Toch was het verschil bij het ingaan van de laatste minuut slechts twee punten bij een stand van 109-107. Een bom van Caldwell-Pope stelde de zege voor de Lakers veilig: 112-107.

De drie andere wedstrijden stonden eerder in de schaduw van deze affiche. De Golden State Warriors beëindigden een reeks van negen nederlagen op rij met een vlotte zege in Memphis: 95-1114. Carmelo Anthony maakte zijn debuut voor Portland, maar New Orleans won met 115-104.

Tenslotte was er nog het duel tussen Sacramento en Phoenix. Sacramento kwam geen enkel moment op achterstand, al werd het op het einde wel nog warm. De thuisploeg haalde het met 120-116.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws