🎥 Clippers zetten clash met Boston op zijn kop in slotfase, ook Denver houdt zege thuis in kraker
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

LA Clippers halen achterstand op tegen Boston en maken het af in verlenging

🎥 Clippers zetten clash met Boston op zijn kop in slotfase, ook Denver houdt zege thuis in kraker
Foto: © photonews

Twee krakers stonden er op het programma en die hebben zeker niet teleurgesteld. Vooral het treffen tussen LA Clippers en Boston was meer dan de moeite. De thuisploeg redde het in de verlenging, met name dankzij de 27 punten van Lou Williams. Denver hield de zege thuis tegen Houston.

Het was de eerste keer dat Kawhi Leonard en Paul George, de twee nieuwe sterspelers van de Clippers, samen op het parket stonden. Zij konden niet verhinderen dat Boston 87-94 voor kwam met 2 minuten en 21 seconden gedaan. Voordien had Leonard wel net uitgepakt met een weergaloze dunk.

De Clippers wisten hun achterstand nog uit te wissen en hadden zelfs nog uitzicht op een zege in de reguliere speeltijd. Een bom van Tatum maakte er 97-97 van en sleepte dan toch een verlenging uit de brand. De ploeg uit Los Angeles wist het daarin dan wel af te maken met 107-104.

Denver bouwde tegen Houston een ruime voorsprong uit en zag de Rockets nadien naderen, maar gaf de zege niet meer uit handen. Vijf thuisspelers haalden de dubbele cijfers. Het werd 105-905. Verder waren er ook zeges voor Philadelphia (109-104 tegen New York), Milwaukee (127-135 in Atlanta) en Utah (95-103 in Minnesota).

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws