🎥 ESPN zendt wedstrijd van zonen van LeBron James en Dwyane Wade live uit, ook uitverkochte zaal voor Bronny en Zaire
Redactie
| 0 reacties

? ESPN zendt wedstrijd van zonen van LeBron James en Dwyane Wade live uit, ook uitverkochte zaal voor Bronny en Zaire

🎥 ESPN zendt wedstrijd van zonen van LeBron James en Dwyane Wade live uit, ook uitverkochte zaal voor Bronny en Zaire

Opvolging verzekerd. Dat is sinds deze week een certitude in de NBA want Bronny James (zoon van) en Zaire Wade (ook zoon van) maakten samen hun debuut voor het middelbare schoolteam van Sierra Canyon.

De eerste wedstrijd van de twee wonderkinderen was live te zien op ESPN en werd gespeeld voor meer dan vijftienhonderd toeschouwers. Bronny James (15) en Zaire Wade (17) verpulverden hun tegenstander met 91-44.

Ook beide vaders speelden ooit samen. Tussen 2011 en 2014 wonnen LeBron James en Dwyane Wade twee titels met Miami Heat. James speelt momenteel nog voor Los Angeles Lakers, Wade is sinds dit seizoen speler af.

Maar hoe kan het ook anders dan dat beide zonen al in de spotlights staan. ESPN betaalde een torenhoog bedrag om meer wedstrijden van hen uit te zenden dan enkele NBA-teams. 

Sierra Canyon won de wedstrijd met 91-44 van Montgommery. James gooide zelfs een assist van Wade binnen. Het leek precies alsof de goede oude tijd even terug was. Maar die lijkt er opnieuw aan te komen met hen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws