Clippers winnen van Houston ondanks topprestatie Harden, Boston gaat onderuit in Denver

Arjen T'Sjoen
| 0 reacties
Clippers winnen van Houston ondanks topprestatie Harden, Boston gaat onderuit in Denver
Foto: © photonews

Vrijdagnacht stonden er opnieuw bijzonder veel wedstrijden in de NBA op het programma. Houston ging op bezoek bij de LA Clippers, Boston trok naar het verrassende Denver en LeBron nam het met de Lakers opnieuw op tegen Oklahoma City Thunder.

Vrijdagnacht stonden er 10 wedstrijden op het programma. De topper was die tussen de LA Clippers en de Houston Rockets. De thuisploeg trok uiteindelijk aan het langste eind met 122-119 na een bijzonder spannende wedstrijd. Na het derde kwart van de wedstrijd hadden de Rockets een punt van één voorsprong, maar toen stonden Paul George en Kawhi Leonard op met enkele beslissende shots waardoor de Clippers de zege binnenhaalden. 

LeBron nam het met de LA Lakers opnieuw op tegen Oklahoma City Thunder. Het was opnieuw Anthony Davis die indruk maakte met 33 punten, 11 rebounds en 7 assists. LeBron had met 23 punten ook zijn aandeel. De Lakers wonnen hun wedstrijd met 127-130.

De Boston Celtics gingen op bezoek bij het bijzonder sterke Denver en werden in het eerste kwart met 27-13 meteen op een stevige achterstand gezet. In het slot kwam Boston wel nog stevig terug, maar de wedstrijd eindigde op 96-92. Nikola Jokic speelde opnieuw uitstekend en haalde een triple-double. 

Andere uitslagen:

Detroit Pistons-Atlanta Hawks 128-103

Washington Wizards-Charlotte Hornets 125-118

Brooklyn Nets-Sacramento Kings 116-97

Chicago Bulls-Miami Heat 108-116

Philadelphia 76ers-San Antonio Spurs 115-104

Dallas Mavericks-Cleveland Cavaliers 143-101

Utah Jazz-Golden State Warriors 113-109

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws