Limburg United haalt erg zwaar uit bij een gehavend Luik

Arjen T'Sjoen
| 0 reacties

Vrijdagavond kwam naast Oostende ook Limburg United in actie. Ze gingen op bezoek bij Luik dat na Donovon Jack deze week nog twee buitenlandse spelers zag vertrekken. Het team kampt namelijk nog steeds met heel wat administratieve zorgen en mag geen buitenlandse spelers opstellen.

Luik had er met Torreborre een nieuwe aanwinst bij, maar veel zoden bracht dat niet aan de dijk. De thuisploeg weerde zich wel kranig, maar keek aan de rust toch al tegen een 31-53 achterstand aan. Limburg United liep in het derde kwart onder impuls van Depuydt en Gibbs nog wat verder weg naar 50-86.

De thuisploeg kon het in het slot ook allemaal niet meer belopen waardoor Limburg United de wedstrijd rustig kon uitspelen. 68-112 was het zware eindresultaat. Jack Gibbs werd met zijn 21 punten verkozen tot man van de match. Limburg United sluit de eerste periode als co-leider af in de EuroMillions League.