Lakers winnen thriller in Memphis, andere topploegen klaren de klus in eigen huis
Redactie
| 0 reacties

LA Lakers gaan met nipte zege aan de haal in Memphis

Lakers winnen thriller in Memphis, andere topploegen klaren de klus in eigen huis

De LA Lakers zijn opnieuw een overwinning rijker, al scheelde het deze keer wel geen haar of ze hadden verloren. Memphis was een taaie klant, maar verloor met één punt verschil. Ploegen als Philadelphia, Milwaukee en Utah hadden een ruimere marge.

De Grizzlies leidden op een gegeven moment met vijftien punten, maar de Lakers maakten er toch opnieuw een spannende partij van. Die spanning bleef tot het einde. Morant maakte 108-109 en gaf Memphis zo nog even hoop. Na de time-out een seconde voor het einde was de slechte pass van Anderson echter fataal voor de thuisploeg.

Philadelphia kreeg het bezoek van Miami, dat het tot hiertoe verrassend goed had gedaan. Onder impuls van Josh Richardson werd de Heat met beide voeten op de grond gezet. De shooting guard scoorde uiteindelijk 32 punten. Philadelphia haalde zwaar uit met 113-86. Ook Milwaukee leidde in zijn match de hele tijd en klopte Detroit met 104-90.

BIJNA VIJFTIGER VOOR LAVINE

In Utah - New Orleans imponeerde Mitchell (37 punten) bij de thuisploeg en Ingram (33 punten) bij de Pelicans. Utah ging met 128-120 met de winst aan de haal. Er was ook nog een opvallende prestatie in Charlotte. Chicago-speler Zach LaVine scoorde liefst 49 punten en zijn driepunter in de slotseconde liet de thuisploeg verweesd achter. Zo eindigde het immers op 115-116.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws