🎥 Doncic verbaast nu ook met veertiger tegen Harden & co, winst voor Clippers en Nuggets
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Doncic helpt Dallas met 41 punten aan winst in Houston

🎥 Doncic verbaast nu ook met veertiger tegen Harden & co, winst voor Clippers en Nuggets
Foto: © photonews

Met Luka Doncic is één van de grote talenten uit de NBA bezig om definitief door te breken. Hij en James Harden zijn de twee beste schutters tot dusver. Ze deden het in het duel tussen Houston en Dalles allebei goed, maar Doncic en zijn team wonnen het pleit.

Houston stond op geen enkel moment op voorsprong. Nochtans nam Harden met 32 punten wel zijn verantwoordelijkheid. De cijfers van Doncic waren echter helemaal om van te duizelen: 41 punten, 10 assists en 6 rebounds. Onder zijn impuls doet Dallas het ook goed. Het behaalde met 123-137 al zijn elfde overwinning van het seizoen.

Ook de LA Clippers pakten uit met een indrukwekkende zege. In het Staples Center lieten ze New Orleans Pelicans kansloos. De starters gunden de spotlights aan Montrezl Harrell. De invaller was goed voor liefst 34 punten en 12 rebounds. De Clippers haalden uit met 134-109.

Denver doet het voorlopig nog een tikkeltje beter. Tegen Phoenix stond het wel vijf punten in het krijt aan de rust. In de tweede helft zetten de Nuggets netjes orde op zaken. De nummer twee uit de Western Conference nam nog relatief vlot afstand: 116-104.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws