Kraker tussen Kawhi Leonard en Luka Doncic op het programma in de NBA
Nils Wens
| 0 reacties

De Clippers zullen het vannacht opnemen tegen de Mavericks

Kraker tussen Kawhi Leonard en Luka Doncic op het programma in de NBA

Vannacht staan er maar twee wedstrijden op het programma in de NBA, maar één van deze wedstrijden is wel een echte kraker. De Clippers nemen het namelijk op tegen de Mavericks. De andere wedstrijd is tussen de Wizards en de Nuggets.

De Clippers en de Mavericks zijn beide goed bezig in het Westen. De Clippers hebben twaalf wedstrijden gewonnen en vijf wedstrijden verloren. De Mavericks hebben elf wedstrijden gewonnen en vijf wedstrijden verloren. 

Bij de Clippers is het uitkijken naar Leonard en George. De twee sterspelers doen het goed samen en enkele dagen geleden wonnen ze zelfs van de Rockets. Toch moeten ze voorlopig onderdoen voor de buren uit LA (de Lakers).

De Mavericks zullen ook zeker geen hapje worden voor de Clippers, want er speelt een zekere Doncic mee bij Dallas. De 20-jarige Sloveen heeft fantastische statistieken dit seizoen (30,6 punten, 10,1 rebounds en 9,8 assists) en het is nog maar de vraag of de Clippers hem in bedwang kunnen houden.

Nuggets

De andere wedstrijd vannacht is ook wel interessant, want de Nuggets spelen tegen de Wizards. Er wordt weinig over de Nuggets geschreven, maar ze staan wel tweede in het Westen met 12 overwinningen en 3 nederlagen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws