Lakers winnen achtste wedstrijd op rij, Warriors gaan opnieuw ten onder en Karl-Anthony Towns laat zijn grote klasse zien
Nils Wens
| 0 reacties

Deel 2 over de wedstrijden in de NBA vannacht

Lakers winnen achtste wedstrijd op rij, Warriors gaan opnieuw ten onder en Karl-Anthony Towns laat zijn grote klasse zien
Foto: © photonews

We hebben al enkele wedstrijden overlopen deze nacht, maar ook de Lakers, de Warriors en de Timberwolves kwamen in actie. We overlopen dan ook deze wedstrijden.

De Lakers zijn aan een sterk seizoen bezig en ook vannacht hebben ze zich niet laten verrassen. Ze wonnen van de Spurs met 114-104. LeBron James was nog maar eens de grote man met 33 punten en 14 assists. Anthony Davis was goed voor 19 punten en 12 rebounds. De Lakers hebben nu 15 wedstrijden gewonnen en maar 2 wedstrijden verloren.

Bij Golden State gaat het van kwaad naar erger. De Warriors hebben vannacht verloren en het was al de 15de keer dit seizoen. Ze verloren nipt met 100-97 van de Thunder. De Warriors hebben nog maar drie keer kunnen winnen. 

De Timberwolves speelden dan weer een leuke wedstrijd tegen de Hawks. Bij Atlanta is het altijd uitkijken naar Trae Young en de point guard speelde weer formidabel met 37 punten, 6 rebounds en 9 assists. Toch was het niet genoeg om te winnen, want het werd 125-113 voor de Timberwolves. Daar was Karl-Anthony Towns ijzersterk met 28 punten, 13 rebounds en 8 assists. 

Tot slot moesten ook de Trail Blazers nog eens aan de bak vannacht. Ze zijn niet goed bezig (6 wedstrijden gewonnen en 12 wedstrijden verloren), maar vannacht wonnen ze wel. Het werd 117-94 tegen de Bulls. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws