🎥 Harrell opnieuw matchwinnaar voor Clippers, Davis haalt zijn gram tijdens bezoek met Lakers aan ex-club
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Tip-in Montrezl Harrell schenkt Clippers de zege in Memphis

🎥 Harrell opnieuw matchwinnaar voor Clippers, Davis haalt zijn gram tijdens bezoek met Lakers aan ex-club
Foto: © photonews

De ploegen uit Los Angeles blijven het uitstekend doen, al moesten ze allebei voor hun meest recente zege wel diepgaan. De Clippers kwamen met de schrik vrij in Memphis. De Lakers hadden dan weer niet veel meer marge in New Orleans.

Bijna halverwege het vierde kwart leidde Memphis in eigen huis met 108-98 en leek er een stunt in de maak. Een dunk van Green bracht de bezoekers langszij. In het slot konden ze dan weer rekenen op Montrezl Harrell, de invaller die de laatste tijd zo goed op dreef is. Dat was ook deze keer het geval. Zijn tip-in met twee seconden op de klok was beslissend: de Clippers wonnen met 119-121.

In New Orleans wachtte er Anthony Davis een warm onthaal. De huidige sterspeler van de Lakers werd door de fans van zijn ex-club getrakteerd op heel wat boegeroep. Het leek Davis enkel nog meer te motiveren: hij scoorde maar liefst 41 punten. Zijn vrijworpen stelden in het slot ook de zege veilig voor zijn nieuwe ploeg: 110-114.

Ook bij Boston Celtics viel er een glansprestatie te noteren. De 39 punten van Kemba Walker zorgden mee voor de zege tegen Brooklyn: 121-110. James Harden had met 34 punten dan weer een groot aandeel in de overwinning van Houston tegen Miami (117-108). Utah daarentegen blijft enigszins ter plaatse trappelen en verloor roemloos met 121-102 bij Indiana.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws