Emma Meesseman verliest voor het eerst in EuroLeague, Castors Braine haalt verschroeiend uit

Dante Bellon
| 0 reacties
Emma Meesseman verliest voor het eerst in EuroLeague, Castors Braine haalt verschroeiend uit
Foto: © photonews

In de EuroLeague van het vrouwenbasketbal heeft Belgian Cat Emma Meesseman voor het eerste verloren. Castors Braine verpletterde dan weer haar tegenstander.

Emma Meesseman heeft met het Russische Ekaterinenburg woensdag de vijfde speeldag in de EuroLeague verloren. In Riga verloor de Belgian Cat met 89-81. De Russinnen verloren pas de eerste keer. Meesseman scoorde elf punten, gaf drie assists en plukte één rebound. 

Julie Allemand verloor met Lyon op het terrein van Montpellier. Ondanks deze nederlaag blijven Allemand & co. tweede in hun groep net achter Montpellier. Kyara Linskens verloor met het Russische Krasnoyarsk nipt met 68-70 van Minsk.

Belgisch succes kwam er van eigen bodem. Castors Braine versloeg het Italiaanse Venezia met verpletterende cijfers. Het werd 58-75. Celeste Trahan-Davis scoorde met dertien punten en evenveel assists een double-double. De club uit Eigenbrakel staat nu vierde. De eerste vier stoten door naar de volgende ronde. 

Ook Jana Raman won. Met Valencia versloeg ze Olympiakos met 75-78. De Spanjaarden staan na vijf speeldagen aan de leiding in de groep waar ook Namen in uitkomt. Namen is de rode lantaarn met vier punten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws