Antwerp Giants en Mons-Hainaut openen het hoofdtoernooi in de Beker van België
Dante Bellon
| 0 reacties

Antwerp Giants en Mons-Hainaut openen het hoofdtoernooi in de Beker van België basketbal

Antwerp Giants en Mons-Hainaut openen het hoofdtoernooi in de Beker van België
Foto: © photonews

Geen competitiebasketbal dit weekend in de EuroMillions Basketball League. Wel bekerbasketbal.

De Antwerp Giants openen de kwartfinale van de Beker van België op het terrein van Belfius Mons-Hainaut. Vrijdagavond om 20.30u staat de heenwedstrijd van het back-to-back-weekend gepland.

Eerder wonnen de Giants vrij makkelijk in de competitie van Bergen met 70-52. Voor Bergen is het de tweede keer op rij dat ze een Antwerpse tegenstander treffen in de beker. Eerder wonnen Les Renards met 77-87 bij het Boechoutse Oxaco BBC. 

Antwerp Giants kende dan weer een moeilijke kwalificatie. In hun achtste finale wonnen de Antwerpenaren uiteindelijk toch de derby van Kontich met overtuigende 87-103. Al ging dat niet over rozen. 

De terugwedstrijd staat deze zondag al gepland om 18 uur. Dan weten Limburg United en Leuven Bears wie hun mogelijke tegenstander wordt in de halve finales. Die wedstrijd gaat net als alle andere door in het weekend van 13 december. 

De halve finales gaan door in het weekend van 24 januari, de finale staat gepland op 8 maart in Vorst Nationaal. Vorig seizoen won Antwerpen de beker van Oostende. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws