🎥 Milwaukee blijft onstopbaar en dient Clippers verpletterende nederlaag toe, Boston wint andere topper
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Milwaukee Bucks en Boston Celtics vieren in toppers

🎥 Milwaukee blijft onstopbaar en dient Clippers verpletterende nederlaag toe, Boston wint andere topper
Foto: © photonews

De Milwaukee Bucks van Giannis Antetokounmpo zijn momenteel niet tegen te houden. Met LA Clippers kwam er nochtans een te duchten tegenstander over de vloer, maar de Bucks boekten vlot hun veertiende zege op rij. In een andere topaffiche rekende Boston af met Denver.

Milwaukee had zes spelers in de dubbele cijfers, LA Clippers vijf. Op zich niet zo'n groot verschil, maar waar de sterkhouders van de bezoekers hun scorend vermogen niet konden uitspelen, waren die van Milwaukee wel op de afspraak. Antetokounmpo en Middleton stuwden Milwaukee op een gegeven moment naar een voorsprong van liefst 41 punten. Het werd uiteindelijk 119-91.

Boston sprak dan weer zijn defensieve sterkte aan om Denver over de knie te leggen. Nochtans deed Jokic al wat hij kon, maar zijn ploegmaats kwamen zelden tot scoren. Boston kwam op geen enkel moment op achterstand en haalde met 105-98 de overwinning binnen.

Wél een uitzege voor de LA Lakers, de elfde al op rij. De sterren van de Lakers deden het opnieuw. Met de inbreng van LeBron James had Portland al de handen vol, maar Anthony Davis trok helemaal de aandacht naar zich toe met zijn 39 punten. Los Angeles domineerde doorlopend en won met 113-136.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws