๐ŸŽฅ Antwerp Giants kunnen volgende ronde Champions League quasi vergeten

Dante Bellon
| 0 reacties

Antwerp Giants heeft in eigen huis niet voor een stunt kunnen zorgen. Op de achtste speelronde van de Champion League basketbal verloor het opnieuw. Al waren vooral de scheidsrechters de gebeten hond.

Geen nieuwe stunt voor de Antwerp Giants. Op de achtste speeldag van de Champions League konden de mannen van Christophe Beghin de punten niet thuishouden na een spannende wedstrijd die tot het einde beklijvend was.

De eerste helft was bijzonder defensief. Na twintig minuten stond er 'amper' een 22-28-ruststand op het bord. Vooral de vele missers deden beide clubs de das om.

De tweede helft was iets aangenamer om volgen. Giants kwam terug en kon zelfs één puntje voor komen, maar de refs besloten om een three-man-show te houden en telkens wanneer Antwerpen iets te dicht kwam, dubieuze fases in het voordeel van de Spanjaarden te fluiten. Uiteindelijk konden de Spanjaarden de zege naar zich toetrekken en blijft Giants met lege handen achter: 60-65.