Eén inhaalwedstrijd dit weekend in EuroMillions League
Dante Bellon
| 0 reacties

Mons - Antwerp Giants is de enige wedstrijd dit weekend in EuroMillions League

Eén inhaalwedstrijd dit weekend in EuroMillions League

Dit weekend staat er in de EuroMillions Basketball League slechts één wedstrijd op het programma.

Het betreft de inhaalwedstrijd van Mons tegen Antwerp Giants. Deze match stond normaal gepland op de tweede speeldag van het seizoen, maar omdat Antwerpen met Owen Klassen en Ibrahima Fall Faye twee pionnen miste door het WK, werd deze wedstrijd naar een latere datum verplaatst.

Antwerp Giants en Mons troffen elkaar al drie keer dit seizoen: Eén competitiewedstrijd en twee bekerwedstrijden. Evenveel keer konden de Antwerpenaren het laken naar zich toetrekken. 

Opnieuw test voor Mons

Mons eindigde de eerste reguliere fase van de competitie met vijf overwinningen en twee nederlagen. De tweede competitiefase vatten de Henegouwers aan met een knappe, maar uiterst makkelijke winst tegen het felgeplaagde Luik.

(On)zeker Antwerp Giants

Antwerp Giants kende hetzelfde parcours in de eerste fase. De laatste twee wedstrijden tegen Charleroi en Aalst gingen met meer dan tien punten verloren. De eerste wedstrijd van de nieuwe fase won de havenploeg wel na een spannende wedstrijd tegen Limburg United.

Giants trok als vervanger voor de geblesseerde Victor Sanders de Amerikaanse guard Stephaun Branch aan. Hij zal vanaf volgende week de groep vervoegen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws