๐ŸŽฅ NBA-All Star krijgt schorsing nadat hij in tribune twee fans terechtwijst voor wangedrag

Dante Bellon
| 0 reacties
๐ŸŽฅ NBA-All Star krijgt schorsing nadat hij in tribune twee fans terechtwijst voor wangedrag

Isaiah Thomas heeft van de Amerikaanse basketbalbond NBA een schorsing van twee speeldagen gekregen. De Amerikaanse spelverdeler mist zo de duels met Washington Wizards tegen New York en Detroit.

Isaiah Thomas heeft van de NBA twee speeldagen schorsing gekregen. Die straf kreeg de 30-jarige point guard naar aanleiding van een incident met enkele fans in Philadelphia. 

Nadat Thomas zijn vrijworpen had omgezet liep hij de tribune in om verhaal te halen bij een fan. Die zou zijn beide middelvingers hebben opgestoken naar Thomas en hem hebben uitgescholden. Daarop kreeg Thomas de uitsluiting van de refs.

"Ik vroeg hem om niet zo onrespectvol te zijn", verklaarde Thomas na de wedstrijd. "Ik laat me niet vernederen. De fan kwam met de uitleg dat hij een Frosty wilde winnen." Een Frosty is een ijsje dat de fans van Philadelphia krijgen als een bezoeker twee vrijworpen mist.

Thomas reageerde op Twitter simpel met "Bullshit!". Philadelphia reageerde ook op het incident. Zij banden de twee fans voor een jaar uit de arena. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws