Lakers denderen voort tegen Brooklyn Nets, 47 punten van Damian Lillard volstaan niet

Redactie
| 0 reacties
Lakers denderen voort tegen Brooklyn Nets, 47 punten van Damian Lillard volstaan niet
Foto: © photonews

Donderdagnacht was een vrij rustige NBA-nacht, maar met de LA Lakers en de Dallas Mavericks kwamen er toch twee bijzonder interessante teams in actie.

Lakers winnen alle vier de quarters en rekenen vlot af met Brooklyn Nets

De LA Lakers staan comfortabel aan de leiding in de Western Conference en thuis tegen de Brooklyn Nets moest er opnieuw een overwinning volgen. De Lakers wonnen alle vier de quarters (35-38, 35-37, 24-29 en 19-24). Goed voor een 113-128 eindstand. LeBron James zorgde met 27 punten, 12 rebounds en 10 assists voor een triple-double. Anthony Davis liet zich ook opmerken met enkele knappe punten. 

47 punten van Lillard volstaan niet tegen Doncic

De Dallas Mavericks met sensatie Luka Doncic tussen de lijnen hebben ook tegen de Portland Trail Blazers een overwinning weten te boeken. Aan de rust hadden de Mavericks een voorsprong van 15 punten en hoewel de Trail Blazers er nog 7 van wisten goed te maken won Dallas toch al bij al nog vrij comfortabel. Damian Lillard was de ster met liefst 47 punten, enkele dagen nadat hij zelfs meer dan 60 punten gemaakt had tegen de Golden State Warriors.

Cavaliers voor een zesde keer op een rij onderuit

Sinds het vertrek van LeBron James draait het niet echt meer bij de Cavs, tegen de Washington Wizards werd er ruim met 112-124 verloren. Bradley Beal (Wizards) zorgde voor 36 punten en was de beste schutter van de partij.

De partij van Anthony Davis

Lillard speelde opnieuw formidabel

Maar Doncic en de Mavericks ging wel met de zege lopen

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws