Giannis Antetokounmpo haalt opnieuw uit met de Bucks, ook James Harden laat opnieuw zijn klasse zien bij de Rockets
Nils Wens
| 0 reacties

Er waren vannacht enkele leuke wedstrijden in de NBA

Giannis Antetokounmpo haalt opnieuw uit met de Bucks, ook James Harden laat opnieuw zijn klasse zien bij de Rockets
Foto: © photonews

Er waren vannacht enkele leuke wedstrijden in de NBA. Antetokounmpo was opnieuw de grote man bij De Bucks en Harden kwam één rebound te kort voor een zeer knappe triple-double tegen de Pelicans.

Er valt dit seizoen weinig te doen tegen de Milwaukee Bucks. Ze hebben al 42 matchen gewonnen nog maar 7 wedstrijden verloren. Ook vannacht moest hun tegenstander, de Phoenix Suns, eraan geloven. Het werd 108-129 voor de Bucks en Antetokounmpo was de man van de match met 30 punten, 19 rebounds en 9 assists. Eén assist te kort dus voor een triple-double.

Ook James Harden kwam één ding te kort voor een triple-double. De Rockets wonnen vlot met 109-117 van de Pelicans en Harden was goed voor 40 punten, 10 rebounds en 9 assists. Bij de Pelicans was Williamson opnieuw de beste met 21 punten en 10 rebounds. 

De Denver Nuggets zijn ook sterk bezig dit seizoen (34-16), maar vannacht werd wel verloren van de Detroit Pistons. Het werd 123-128. Drummond bracht Detroit naar de zege met 21 punten en 17 rebounds, maar de prestatie van de avond kwam wel van Jokic. De center van de Nuggets scoorde 39 punten, gaf 11 assists en pakte 10 rebounds. 

De laatste wedstrijd van de avond ging tussen de Bulls en de Raptors. Normaal geen probleem voor Toronto en het was ook niet het geval. De Raptors wonnen al bij al makkelijk met 102-129. Terence Davis maakte 31 punten en het is een "career-high" voor de jonge speler van de Raptors. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws