Antwerp Giants brengen eigen mondmasker op de markt

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 0 reacties
Antwerp Giants brengen eigen mondmasker op de markt

Tal van Belgische voetbalclubs hebben hun eigen mondmasker op de markt gebracht en nu springt ook het Belgische basketbal op de kar.

Basketbalclub Antwerp Giants biedt vanaf 1 mei ook eigen mondmaskers aan. Fans kunnen via de webstek van de club een bestelling plaatsen. De maskers moeten per vier besteld worden en in elk pakketje zitten twee varianten: een rode en een oranje. De kostprijs bedraagt 20 euro.

Mondmaskers zijn 4 mei zijn mondmaskers verplicht in het openbaar vervoer. Verder wordt het gebruik ook aangeraden wanneer je in de openbare ruimte komt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mondmaskers zullen in de nabije toekomst een belangrijke rol spelen. Dankzij onze partner TopFanz kunnen onze fans vanaf nu ook herbruikbare Giants-mondmaskers bestellen! De mondmaskers (uit polyester) zijn tweelagig en kan je na een wasbeurt op 60° gewoon opnieuw gebruiken. Zo helpen we ook het milieu en blijven de gespecialiseerde mondmaskers beschikbaar voor de zorgverleners die in de frontlinie staan. Ze worden per vier stuks - twee rode en twee oranje - via onze online webshop (https://shops.topfanz.com/nl/clubs/be/antwerp-giants/) verkocht aan 20 euro. De opbrengsten zullen de club steunen door deze moeilijke periode. #COVID19 #samengiants #telenetgianstantwerp #antwerpgiants #basketball #antwerp

Een bericht gedeeld door Antwerp Giants (@antwerpgiants) op

In het voetbal zijn er al enkele clubs die mondmaskers aan de man/fan brengen. Op enkele dagen tijd had Club Brugge bijvoorbeeld al meer dan 65.000 maskers verkocht.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws