Julie Allemand moet trip naar Florida uitstellen nadat twee teamgenotes positief testen op Covid-19

Allemand en Indiana Fever stellen reis naar Florida uit na twee besmettingen in het team

Julie Allemand moet trip naar Florida uitstellen nadat twee teamgenotes positief testen op Covid-19

Voor Belgian Cat Julie Allemand lonkt haar eerste seizoen in de WNBA, maar de voorbereiding loopt niet helemaal naar wens. De WNBA-start werd al uitgesteld door het coronavirus. Binnenkort zou het seizoen toch van start gaan, maar enkele speelsters hebben inmiddels positief getest.

Het plan is dat alle ploegen deze week de verplaatsing naar Florida maken. Daar vormen ze dan één grote bubbel en zo kan het seizoen alsnog afgewerkt worden. Vooraleer die verhuis kan plaatsvinden, moesten alle speelsters natuurlijk getest worden.

De WNBA heeft bekendgemaakt dat in totaal zeven speelsters positief getest hebben. Daar zitten ook twee speelsters van Indiana Fever, de ploeg van Julie Allemand, bij. Indiana heeft dan ook besloten om de reis naar Florida uit te stellen.

QUARANTAINE

De besmette speelsters zullen in quarantaine gaan, tot ze groen licht krijgen van hun dokter om opnieuw meer te doen. Ook in de NBA zijn er plannen om het seizoen af te maken, maar worden die bedreigd door besmettingen bij een aantal spelers.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws