NBA: LA Lakers kunnen nog eens winnen, Phoenix Suns blijven een kans maken op de play-offs

Nils Wens
| 0 reacties
NBA: LA Lakers kunnen nog eens winnen, Phoenix Suns blijven een kans maken op de play-offs
Foto: © photonews

De LA Lakers zijn al een tijd zeker van de eerste plaats in het westen, maar na enkele nederlagen de voorbije dagen hebben ze nog eens kunnen proeven van een overwinning. Dankzij het trio LeBron James, Anthony Davis en Kyle Kuzma wonnen de Lakers met 121-124 van de Denver Nuggets.

Het werd een spannende wedstrijd tussen de Denver Nuggets en de La Lakers, maar bij de Lakers maakte de individuele klasse het verschil. LeBron James scoorde 29 punten, Anthony Davis 27 punten en Kuzma 25 punten, waaronder een driepunter op 0.4 seconden van het einde. Daardoor wonnen de LA Lakers met 121-124. 

De Phoenix Suns blijven dan weer hopen op een plaats in de play-offs. Ze zijn er deze nacht in geslaagd om hun zesde wedstrijd op rij te winnen sinds de heropstart. De Suns wonnen met 101-128 van OKC, dankzij een geweldige prestatie van Devin Booker (35 punten). 

Wie vannacht niet kon winnen, waren de Milwaukee Bucks. De Bucks zijn al zeker van de eerste plaats in het oosten, maar de Toronto Raptors, de kampioenen van vorig jaar, waren deze nacht met 114-106 te sterk. Giannis Antetokounmpo was er niet bij. 

Andere wedstrijden: 

Dallas Mavericks - Utah Jazz: 122 - 114

Indiana Pacers - Miami Heat: 92 - 114

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws