NBA deel 2: nieuwe zege voor de LA Clippers, Milwaukee Bucks boeken vlotte overwinning tegen de Golden State Warriors
Nils Wens
| 0 reacties

Een overzicht van de andere wedstrijden in de NBA deze nacht

NBA deel 2: nieuwe zege voor de LA Clippers, Milwaukee Bucks boeken vlotte overwinning tegen de Golden State Warriors
Foto: © photonews

De LA Clippers zijn als een wervelwind aan het nieuwe seizoen begonnen. Na hun overwinning tegen de LA Lakers enkele dagen geleden, werd nu gewonnen van de Denver Nuggets. De Milwaukee Bucks haalden het dan weer vlot van de Golden State Warriors.

Naast de Brooklyn Nets (lees HIER) maken ook de LA Clippers indruk in het begin van het nieuwe NBA-seizoen. Vannacht hebben ze hun tweede overwinning op rij geboekt tegen de Denver Nuggets. Het werd 121-108 dankzij onder meer 23 punten van Paul George en 21 punten van Kawhi Leonard. 

Ook de Milwaukee Bucks konden vannacht winnen. Enkele dagen geleden verloren ze nog van de Boston Celtics, maar deze nacht werd het een vlotte 99-138 overwinning tegen de Golden State Warriors. Middleton maakte 31 punten, terwijl Antetokounmpo 15 punten kon maken en goed was voor 13 rebounds. Curry maakte 19 punten voor de Warriors.

Miami Heat, verliezend finalist van vorig seizoen, moest ook kerstbasketbal spelen. De ploeg uit het oosten haalde het met 98-111 van de New Orleans Pelicans. Duncan Robinson maakte indruk met 7 driepunters en eindigde uiteindelijk op 23 punten. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws