18 ploegen in actie in de NBA deze nacht: kraker in het oosten en Curry wil bevestigen na zijn 62 punten van vorige nacht
Nils Wens
| 0 reacties

Er komen deze nacht 18 ploegen in actie in de NBA

18 ploegen in actie in de NBA deze nacht: kraker in het oosten en Curry wil bevestigen na zijn 62 punten van vorige nacht
Foto: © photonews

In de NBA wordt er elke dag wel gespeeld en het is deze nacht niet anders. Er komen 18 ploegen, waaronder de Milwaukee Bucks, de Golden State Warriors, de Boston Celtics en de Toronto Raptors in actie.

In het oosten staat een echte topper op het programma, want de Boston Celtics nemen het op tegen de Toronto Raptors. De Raptors hebben hun start met één overwinning en vier nederlagen gemist, maar met onder meer Lowry en Siakam blijft het een ploeg om altijd rekening mee te houden. 

Stephen Curry wil dan weer bevestigen na de voorbije nacht waar hij waanzinnige dingen liet zien. De point guard was goed voor 62 punten en geeft nu partij aan de Sacramento Kings. Beide ploegen staan op drie overwinningen en drie nederlagen. 

De Bucks zijn met drie overwinningen en drie nederlagen wisselvallig aan het nieuwe seizoen begonnen en vanavond hopen ze een nieuwe overwinning te boeken. Giannis Antetokounmpo en co nemen het op tegen de Detroit Pistons, een ploeg die zwak aan het seizoen is begonnen met één overwinning en vijf nederlagen. 

De andere matchen van deze nacht: 

Cleveland Cavaliers - Orlando Magic

New York Knicks - Atlanta Hawks

Charlotte Hornets - Philadelphia 76ers

Dallas Mavericks - Houston Rockets

Oklahoma City Thunder - Miami Heat

Indiana Pacers - New Orleans Pelicans

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws