🎥 Gannis, Tatum en Dončić pakken zwaar uit en stuwen hun teams naar winst
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Antetokounmpo, Tatum en Dončić blinken uit in de NBA

🎥 Gannis, Tatum en Dončić pakken zwaar uit en stuwen hun teams naar winst
Foto: © photonews

Giannis Antetokounmpo, Jaysun Tatum en Nikola Dončić behoren tot de grootste talenten in de NBA en dat hebben ze nog maar eens laten zien. Ze ontpopten zich opnieuw volop tot sterkhouder van hun teams Milwaukee, Boston en Dallas.

De stats van Giannis Antetokounmpo springen misschien het meest in het oog. Hij maakte liefst 43 punten en hielp Milwaukee zo om tegen Detroit al het verschil te maken met 125-115. Antetokounmpo was niet de enige speler die de voorbije nacht een veertiger liet optekenen. Dat lukte ook Jaysun Tatum van de Boston Celtics.

Boston nam het op tegen Toronto. Tatum was goed voor exact 40 punten. De Raptors leidden wel met negen punten na het eerste kwart, maar gingen vervolgens toch opnieuw onderuit. Onder impuls van een sterkte Tatum won Boston met 114-126.

Nikola Dončić imponeerde dan weer door veel meer dan enkel scorend vermogen. Dončić maakte wel 33 punten, maar deed daar nog eens 16 rebounds en 11 assists bovenop. Daardoor haalde Dallas het van Houston met 100-113. Ook nog op te merken: Philadelphia houdt voorlopig zijn goede momentum vast. Het nam de maat van Charlotte met 118-101.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws