LA Clippers verliezen van San Antonio Spurs, Chicago Bulls verrassen en winnen van Portland Trail Blazers
Nils Wens
| 0 reacties

De LA Clippers hebben hun match van deze nacht verloren tegen de San Antonio Spurs

LA Clippers verliezen van San Antonio Spurs, Chicago Bulls verrassen en winnen van Portland Trail Blazers
Foto: © photonews

De LA Clippers waren na zeven matchen mee bovenaan terug te vinden in het klassement, maar deze nacht werd verloren tegen de San Antonio Spurs. Het werd 116-113. De Chicago Bulls konden de Portland Trail Blazers dan weer verrassen.

De LA Clippers moesten het deze nacht zonder Paul George doen, maar de andere ster, Kawhi Leonard, maakte indruk. Hij was goed voor 30 punten en 10 assists, maar het was niet voldoende voor de overwinning. De Clippers verloren met 116-113 van de San Antonio Spurs. Zo staan ze nu op 5 overwinningen en 3 nederlagen. 

De Chicago Bulls zijn goed aan het nieuwe seizoen begonnen en ook deze nacht konden ze winnen, waardoor ze nu op 4 overwinningen en 4 nederlagen staan. Het werd 111-108 tegen de Portland Trail Blazers. Coby White (21 punten, 10 rebounds) en Otto Porter Jr. (19 punten, 13 rebounds) waren de sterkhouders. 

Tenslotte stonden ook de Minnesota Timberwolves en de Denver Nuggets tegenover elkaar. Nikola Jokic speelde met 35 punten en 15 rebounds een belangrijke rol in de overwinning van de Nuggets. Het werd 116-123. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws