LA Lakers krijgen in echte klassieker de kans om iets recht te zetten na nederlaag van voorbije nacht, ook LA Clippers en Milwaukee Bucks komen in actie
Nils Wens
| 0 reacties

De LA Lakers nemen het vannacht op tegen de Chicago Bulls

LA Lakers krijgen in echte klassieker de kans om iets recht te zetten na nederlaag van voorbije nacht, ook LA Clippers en Milwaukee Bucks komen in actie
Foto: © photonews

Er staat vannacht een echte klassieker geprogrammeerd in de NBA. De LA Lakers gaan het opnemen tegen de Chicago Bulls. Daarnaast spelen de LA Clippers tegen de Golden State Warriors en moeten de Milwaukee Bucks tegen de Utah Jazz.

De LA Lakers (6 overwinningen, 3 nederlagen) verloren voorbije nacht verrassend van de San Antonio Spurs en vannacht willen ze opnieuw aanknopen met een overwinning. Daarvoor zullen ze moeten winnen van de Chicago Bulls, die het dit seizoen iets beter lijken te doen dan de voorbije jaren met 4 overwinningen en 5 nederlagen. 

Ook de buren uit LA, de LA Clippers, komen in actie. Zij krijgen ook een leuke wedstrijd voorgeschoteld, want ze nemen het op tegen de Golden State Warriors, de ploeg van sterspeler Stephen Curry. 

Een ook die andere grote ster, Giannis Antetokounmpo, speelt komende nacht. De Milwaukee Bucks  spelen om 2u Belgische tijd tegen de Utah Jazz van onder meer Rudy Gobert  en de wedstrijd is live te volgen op Eleven Sports. 

Andere wedstrijden: 

Phoenix Suns - Detroit Pistons

Washington Wizards - Boston Celtics

Oklahoma City Thunder - New York Knicks

Charlotte Hornets - New Orleans Pelicans

Brooklyn Nets - Memphis Grizzlies

Orlando Magic - Houston Rockets 

Toronto Raptors - Sacramento Kings

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws