Smaakmaker van Limburg moet keuzes maken: "Deze maand nog uitsluitsel of ik blijf"

Smaakmaker van Limburg moet keuzes maken: "Deze maand nog uitsluitsel of ik blijf"
Foto: © photonews

Hubo Limburg United doet het niet slecht in de EuroMillions Basketball League. Het kan daarbij ook rekenen op youngster Ajay Mitchell.

Ajay Mitchell maakte dit seizoen mee het mooie weer bij Limburg United. "Ik weet dat iedereen bij United mij graag ziet spelen. Ook voorzitter Maarten Bostyn is een fan”, zegt Ajay Mitchell aan Het Laatste Nieuws. “Kenners voorspellen mij een mooie toekomst. Ik moet volgens hen bekwaam zijn om binnen enkele jaren even goed te worden als Dusan Djordjevic van Oostende. Ik blijf echter met de voeten op de grond." 

De appel valt niet ver van de boom. Vader Barry Mitchell speelde jaren voor Oostende en werd een publiekslieveling. "Mijn papa Barry Mitchell kan als forward terugblikken op een mooie carrière. Hier in België kennen ze mijn vader vooral van in zijn periode bij Sunair Oostende. Hij was daar vijf jaar erg populair, werd er kampioen en won twee keer de Belgische beker. Ik luister vooral naar zijn goede raad." 

Toch twijfelt Mitchell of zijn toekomst wel in ons land ligt. "Het is prachtig dat preses Bostyn mij langer aan United wil binden. Mijn grote droom is echter Amerika. Daar school met basketbal combineren en sterker worden om daarna terug te keren naar Europa. Hier kan ik natuurlijk ook veel bijleren en volgend seizoen komt de BeNe-League eraan. Ik twijfel nog. Of ik snel de knoop zal doorhakken? Ik beloof je mijn keuze te laten weten voor het einde van de maand." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws