LA Lakers verliezen na straffe tweede helft Golden State Warriors, Houston Rockets en Jae'Sean Tate kunnen opnieuw niet winnen
Nils Wens
| 0 reacties

De Golden State Warriors haalden het van de LA Lakers na een knappe comeback

LA Lakers verliezen na straffe tweede helft Golden State Warriors, Houston Rockets en Jae'Sean Tate kunnen opnieuw niet winnen
Foto: © photonews

Een verrassing in de NBA deze nacht. De Golden State Warriors zijn er namelijk in geslaagd om de LA Lakers te kloppen na een sterke tweede helft. De Houston Rockets konden dan weer opnieuw niet winnen. Hieronder vindt u deel 1 van de resultaten van de voorbije nacht.

De LA Lakers leken bij de rust al de schaapjes op het droge te hebben met een voorsprong van 16 punten, maar in de tweede helft kwamen de Golden State Warriors nog helemaal terug. Het werd uiteindelijk 115-113 voor Golden State dankzij onder meer 26 punten voor Stephen Curry. Anthony Davis was bij de LA Lakers goed voor 17 punten en 17 rebounds. De LA Lakers hebben zo 11 overwinningen en 4 nederlagen, terwijl de Golden State Warriors op 7 overwinningen en 6 nederlagen staan. 

De Houston Rockets blijven het dan weer moeilijk hebben dit seizoen. Ook vannacht werd verloren van de Chicago Bulls. Het werd 120-125. Jae'Sean Tate (ex-Antwerp Giants) kwam van de bank en speelde goed met 11 punten en 6 rebounds. 

Andere wedstrijden: 

Orlando Magic - New York Knicks: 84-91

Minnesota Timberwolves - Atlanta Hawks: 97-108

Phoenix Suns - Memphis Grizzlies: 104-108

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws