Topper tussen Milwaukee Bucks en revelatie Utah Jazz in NBA, ook LA Lakers komen in actie
Nils Wens
| 0 reacties

Deze nacht staat de topper tussen de Bucks en de Jazz op het programma in de NBA

Topper tussen Milwaukee Bucks en revelatie Utah Jazz in NBA, ook LA Lakers komen in actie
Foto: © photonews

De grote verrassing dit seizoen in de NBA is voorlopig Utah Jazz. De ploeg staat op de eerste plaats in het klassement met 20 overwinningen en slechts 5 nederlagen. Zo doen ze net iets beter dan de LA Lakers (20 overwinningen, 6 nederlagen).

Een makkelijke opgave wordt het deze nacht zeker niet voor de Jazz, want ze nemen het op tegen de Milwaukee Bucks. De ploeg van sterspeler Giannis Antetokounmpo staat op 16 overwinningen en 9 nederlagen en wil er vannacht maar al te graag een zeventiende zege aan toevoegen. 

Bij een overwinning van de Bucks, zouden de LA Lakers vannacht bij een overwinning over de Utah Jazz kunnen gaan. Er moet uiteraard wel gewonnen worden en met de Memphis Grizzlies krijgen ze een taaie tegenstander voorgeschoteld. 

Met de New Orleans Pelicans en de Dallas Mavericks staan nog twee interessante ploegen tegenover elkaar. Het jonge geweld bij de Pelicans (onder meer Williamson, Ball en Ingram) nemen het op tegen de jonge superster Luka Doncic. De wedstrijd is om 1u30 live te volgen op Eleven Sports

Andere wedstrijden: 

Minnesota Timberwolves - Charlotte Hornets

New York Knicks - Washington Wizards

San Antonio Spurs - Atlanta Hawks

Detroit Pistons - Boston Celtics

LA Clippers - Chicago Bulls

Orlando Magic - Sacramento Kings

Cleveland Cavaliers - Portland Trail Blazers

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws