Leiders in het westen en het oosten tegenover elkaar in de NBA komende nacht, ook LA Clippers komen opnieuw in actie
Nils Wens
| 0 reacties

De Philadelphia 76ers en Utah Jazz staan komende nacht tegenover elkaar

Leiders in het westen en het oosten tegenover elkaar in de NBA komende nacht, ook LA Clippers komen opnieuw in actie
Foto: © photonews

Met de Philadelphia 76ers en de Utah Jazz staan komende nacht twee aangename verrassingen van dit seizoen tegenover elkaar. Utah staat aan de leiding in het westen, terwijl Philadelphia op kop staat in het oosten.

Utah Jazz is ongetwijfeld de grootste verrassing dit seizoen. De club draait vlot mee bovenin met 22 overwinningen en 5 nederlagen en staat zo zelfs aan de leiding in het westen voor de LA Lakers en de LA Clippers. Ook de Philadelphia 76ers zijn indrukwekkend dit seizoen en staan eerste in het oosten voor de Milaukee Bucks met 18 overwinningen en 9 nederlagen. Het belooft dus een echte kraker te worden. 

De LA Clippers (20 overwinningen, 8 nederlagen) krijgen vannacht de kans om opnieuw naast de LA Lakers op de tweede plaats te komen. De ploeg van Paul George en Kawhi Leonard neemt het op tegen de Miami Heat, de verliezende finalist van vorig seizoen. Dit seizoen loopt het een pak minder bij de Heat, want voorlopig staan ze op 11 overwinningen en 15 nederlagen. 

Daarnaast spelen ook de Brooklyn Nets (16 overwinningen, 12 nederlagen). De ploeg beschikt over James Harden, Kevin Durant en Kyrie Irving en is daarom één van de titelkandidaten. De Nets spelen tegen de Sacramento Kings (12 overwinningen, 14 nederlagen). 

Andere wedstrijden: 

Chicago Bulls - Indiana Pacers

Houston Rockets - Washington Wizards

Atlanta Hawks - New York Knicks

Cleveland Cavaliers - Golden State Warriors

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws