🎥 LeBron-show volstaat niet voor Lakers tegen Brooklyn, Milwaukee kan verliesreeks niet stoppen
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Lakers verliezen ondanks 32 punten van James maar zonder Davis van Brooklyn

🎥 LeBron-show volstaat niet voor Lakers tegen Brooklyn, Milwaukee kan verliesreeks niet stoppen

LA Lakers - Brooklyn moest de parade van de sterren zijn, maar ze waren er niet allemaal bij. LeBron James kwam wel in actie en nam met 32 punten zijn ploeg op sleeptouw. Het bleek niet voldoende. Elders moest ook Milwaukee eens te meer het onderspit delven.

De Lakers moesten het stellen zonder Anthony Davis, bij Brooklyn geen kevin Durant. De Nets hadden wel nog genoeg sterrengehalte met Harden en Irving. Bij LA moest James toch heel wat last op zijn schouders dragen. Hij nam wel zijn verantwoordelijkheid met zijn 32 punten. Het volstond niet om Brooklyn van een vijfde overwinning op rij te houden. Het werd 98-109.

Milwaukee, de nummer drie in de Eastern Conference, is wat op de sukkel. Het leed al zijn vierde nederlaag op rij. Het keek bij de rust al tegen een ruime achterstand aan tegen Toronto en zou die niet meer kunnen goedmaken. De ploeg uit Canada ging met 96-110 met de winst aan de haal.

Een rustig speelschema de voorbije nacht in de NBA, want voort stond er nog slechts één wedstrijd op het programma. Sacramento verloor met 110-118 van Miami. Bij Miami liet center Adebayo een triple-double noteren met 16 punten, 12 rebounds en 10 assists.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws