Heel wat topclubs in actie in de NBA komende nacht: ex-trainer Bree krijgt meteen zware opdracht tegen Milwaukee Bucks
Nils Wens
| 0 reacties

Chris Finch, tegenwoordig coach bij de Minnesota Timberwolves, neemt het vannacht op tegen de Milwaukee Bucks

Heel wat topclubs in actie in de NBA komende nacht: ex-trainer Bree krijgt meteen zware opdracht tegen Milwaukee Bucks

Er komen deze nacht 18 ploegen in actie in de NBA. Met onder meer de LA Clippers, de Milwaukee Bucks, Philadelphia 76ers, Boston Celtics en Brooklyn Nets moeten er heel wat topploegen vol aan de bak.

De Milwaukee Bucks nemen het vannacht op tegen de Minnesota Timberwolves. Bij de Timberwolves draait het dit seizoen niet, want ze hebben nog maar 7 keer kunnen winnen en hebben al 24 keer verloren. Met Chris Finch hebben ze sinds kort een nieuwe coach en de ex-trainer van Bree krijgt met de ploeg van Giannis Antetokounmpo dus meteen een serieuze test. 

De LA Clippers krijgen een lastige tegenstander voorgeschoteld. Zij nemen het op tegen de Washington Wizards en ondanks hun slechte reeks dit seizoen (11 overwinningen, 17 nederlagen) is Washington de laatste weken wel op dreef. Zo wonnen de Wizards al vijf keer op rij, waaronder tegen de Boston Celtics en voorbije nacht nog tegen de LA Lakers. 

Ook de Philadelphia 76ers, Brooklyn Nets en Boston Celtics komen in actie. Philadelphia aast op revanche, want de ploeg speelt tegen de Toronto Raptors en twee nachten geleden haalde Toronto het nog van Philadelphia met 103-110. De Brooklyn Nets spelen tegen de Sacramento Kings en de Boston Celtics nemen het op tegen de Dallas Mavericks van Luka Doncic. 

Andere wedstrijden: 

Atlanta Hawks - Cleveland Cavaliers

Detroit Pistons - Orlando Magic

Golden State Warriors - New York Knicks 

Portland Trail Blazers - Denver Nuggets

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws