Topper tussen Portland Trail Blazers en LA Lakers in de NBA, LA Clippers aast op revanche tegen Memphis Grizzlies

Nils Wens
| 0 reacties
Topper tussen Portland Trail Blazers en LA Lakers in de NBA, LA Clippers aast op revanche tegen Memphis Grizzlies
Foto: © photonews

De LA Lakers hebben het lastig de voorbije dagen. Zonder Anthony Davis hebben ze nu al vier wedstrijden op rij verloren. Vannacht krijgen ze de kans om aan te knopen met een overwinning, maar dan zullen ze wel moeten winnen van de Portland Trail Blazers.

De LA Lakers gaan door een moeilijke periode. De voorbije dagen werd verloren van de Brooklyn Nets, Washington Wizards, Miami Heat en Utah Jazz. Geen makkelijke tegenstanders dus, maar voor de huidige NBA-kampioen is geen enkele overwinning tegen deze ploegen natuurlijk onvoldoende. 

Anthony Davis wordt duidelijk gemist, maar ze zullen het nog enkele weken zonder de sterspeler moeten doen. Vannacht krijgen ze de kans om na vier nederlagen nog eens te winnen, maar met de Portland Trail Blazers wacht opnieuw een moelijke tegenstander. De ploeg van Lillard staat voorlopig op de vijfde plaats in het westen. 

De buren van de Lakers, de LA Clippers, zijn ook aan zet deze nacht. Ze nemen het opnieuw op tegen de Memphis Grizzlies en krijgen zo de kans op revanche, want de vorige nacht werd met 94-122 verloren van de Grizzliers. 

Andere wedstrijden: 

Indiana Pacers - Boston Celtics

Houston Rockets - Toronto Raptors

Sacramento Kings - Detroit Pistons

Utah Jazz - Miami Heat

Phoenix Suns - Chicago Bulls

Atlanta Hawks - Oklahoma City Thunder

Charlotte Hornets - Golden State Warriors

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws